zaterdag 26 november 2011

De Oranjecamping is al klaar voor EK voetbal

Als op vrijdag 2 december de loting van het EK voetbal 2012 in Oekraïne en Polen plaats heeft, wordt duidelijk waar het Nederlands elftal gaat spelen. En waar het Oranjelegioen neerstrijkt. De verkoop van de Oranjecamping-arrangementen begint enkele uren na de bekendmaking van de speelstad. Om precies te zijn, om 22.00 uur op 2 december, vier uur na de aanvang van de loting via www.deoranjecamping.nl.

Voetbalsupporters kunnen met eigen tent, caravan of camper komen, maar er zijn ook tal van andere opties. Zo zijn er arrangementen met reeds geplaatste tenten van twee tot twaalf personen. In Gdansk is een plek gevonden op twaalf kilometer afstand van het stadion met een rechtstreekse treinverbinding. De organisatoren willen een Oranjemars naar het station en in Gdansk zelf naar het stadion. In Charkov biedt een metroverbinding uitkomst. Die brengt alle Oranjecamping-gasten naar het officiële fanfeest in de stad, waar ook de Oranjemars niet ontbreekt.

Oranjecamping-oprichter Jokko de Wit reisde recentelijk naar de Oekraïne om voorbereidingen te treffen voor het EK. Omroep Brabant vergezelde hem en maakte een prachtige reportage over het bezoek, de ontmoetingen, het transport, de campings, de veiligheid en nam ondertussen ook een kijkje in het finalestadion in Kiev.

Bronnen: DeOranjecamping, Omroep Brabant
 

Geen opmerkingen: