dinsdag 15 mei 2012

Oranjecamping ook naar Polen en Kiev voor EK

Oranjefans kunnen ook terecht op de Oranjecamping indien Nederland zich kwalificeert voor de kwart- en halve finales van het EK 2012 in Polen. De Fancamp-arrangementen zijn vanaf 1 juni te boeken via de site van de Oranjecamping. Het Poolse bedrijf Brand New, dat de Fancamps organiseert, sloot in mei een overeenkomst met De Oranjecamping. Gezamenlijk wordt een vernieuwende versie van De Oranjecamping mogelijk gemaakt in Gdansk en/of Warschau, waar het Nederlands elftal mogelijk vervolgwedstrijden speelt.

Jokko de Wit, oprichter van De Oranjecamping is zeer verheugd over de samenwerking. "Totnogtoe konden fans van het Nederlands elftal tijdens de groepsfase terecht op De Oranjecamping in Charkiv. Maar door de samenwerking met de Carlsberg Fancamps komt er ook een Oranjecamping zodra Nederland zich kwalificeert voor de volgende ronde(s) in Polen."

Indien het Nederlands elftal de kwartfinale bereiken, wordt deze hoe dan ook in Polen gespeeld. De Wit: "De nummer één van Poule B speelt de kwartfinale in Gdansk en nummer twee in Warschau. Beide steden zijn goed te bereiken per auto, wat nog meer fans in staat stelt Oranje te supporten en het Oranjecamping-feest mee te maken."

Als Nederland tweede in Poule B wordt en de kwartfinale in Warschau wint, komt er derhalve geen Oranjecamping tijdens de halve finale in Donetsk, Oekraïne. "Daar verwachten we dat de meeste fans met een dagcharter op en neer reizen, gezien de afstand, dag in de week en de finale in het vooruitzicht. Over de finale in Kiev wordt uiteraard ook nagedacht."

Bron: http://www.oranjecamping.nl/

Geen opmerkingen: