maandag 11 juni 2012

Alternatieve Oranjecamping valt zwaar tegen

In Oekraïne lijkt het erop dat enkele Nederlandse voetbalsupporters opgelicht zijn door de organisatie van de alternatieve Oranjecamping 'Dutch Invasie'. Dat melden verschillende Nederlanders die er momenteel verblijven, via de NOS. Terwijl de organisatie van de camping beloofd had dat er pendelbussen naar de fanzone in Charkiv zouden rijden en dat er een grote feesttent en een bar aanwezig zouden zijn op de Oranjecamping, blijkt niets van dit alles ter plaatse te kloppen, zegt Danny Brom, die momenteel op de camping verblijft.

Ook het sanitair en de slaapomstandigheden laten sterk te wensen over. "In de huisjes op de camping staan smalle bedden met spiraalveringen waar beschimmelde matrassen op liggen", vertelde Brom aan de NOS. "Het is dramatisch. We zijn opgelicht door de organisatie en gaan hier ook snel weg."

De camping was gevoelig goedkoper dan andere campings in de buurt van de speelsteden van Euro 2012. 'Het scheelt 300 euro per persoon voor tien dagen. Het is dan wel goedkoop, maar je krijgt geen waar voor je geld.' Hij heeft het geld vantevoren betaald omdat de camping er op de internetsite goed uit zag.

Bron: Standaard Online

Geen opmerkingen: